top of page

Werkwijze

Blije meid

Als hypnotherapeut zet ik hypnotherapie in om je te helpen met het realiseren van je doelstellingen. Via je onderbewustzijn kijken we samen waar bepaalde problemen zijn ontstaan en vanuit daar lossen we ze op.  Een geslaagde sessie zet je in je kracht. Enerzijds doordat je inzicht krijgt waarom je je voelt zoals je je voelt en anderzijds omdat we nieuwe bekrachtigende suggesties in je bewustzijn installeren die passen bij je doelstellingen. 

De ervaring leert dat behandeltrajecten met hypnotherapie kort maar krachtig zijn met blijvend resultaat. In de regel zijn er 1 tot 3 sessies nodig om een doelstelling te behalen.  Afhankelijk van de complexiteit van de problematiek kunnen dit er meer zijn.
 

Hypnotherapie doen we samen. Ik ben als het ware de reisleider die jou veilig laat reizen om gebieden te verkennen die om onderzoek vragen en positieve suggesties te accepteren die passen bij je doelstelling.
Je gaat natuurlijk niet zomaar met iemand op reis. Een goede verstandhouding tussen de hypnotherapeut en de cliënt is belangrijk. Daarom begint een traject altijd met een intakegesprek waarin we samen kijken of er een klik is en wat de doelstellingen zijn. Tijdens dit gesprek leg ik je uit wat hypnose is en wat jouw en mijn rol is tijdens de sessie. Wanneer dit alles helder is, volgt een tweede afspraak waarin we aan de slag gaan om door middel van hypnotherapie te werken aan je doelstelling.

bottom of page