top of page

Informatie over de praktijk

Afspraken

Homeopathie Haaglanden biedt 1e lijns gezondheidszorg. Dit betekent dat u geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft voor een behandeling en dat u voor elk soort klacht terecht kunt. 
De praktijk is bereikbaar via telefoonnummer 06 47072479

 

Tarieven

1e consult: 80 a 125 euro (afhankelijk van tijd, 25 euro per kwartier)

Vervolgconsulten: 80 euro
Acute consulten: vanaf 35 euro

Desgewenst kan een consult in twee gedeeltes worden gedaan.

Beroepsvereniging

 

 

Ik ben aangesloten bij de NVKH, vallend onder de koepelorganisatie RBCZ. De RBCZ heeft een beroepscode opgesteld waarin de verantwoordelijkheden en verplichtingen van haar leden zijn vastgelegd (dossierplicht, geheimhouding, etc).

Bereikbaarheid praktijk

De praktijk is gemakkelijk te bereiken. Met de trein naar Den Haag Centraal Station en vanaf daar tram 15 richting Nootdorp nemen. Bij het eindpunt uitstappen en dan nog 5 minuten lopen. Of de stoptrein nemen naar station Ypenburg. Vanaf hier is het 15 minuten lopen.
Er is volop parkeergelegenheid voor de deur.

 

 

IMG_0092.JPG
Wie ben ik?

Mijn naam is Judith van Gaalen. Tijdens een loopbaan in de marketing en communiciatie ben ik afgestuurd aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. De levensloop en ziektebiografie zijn de basis voor mijn aanpak. Ik ben gecertificeerd CEASE- en EMDR-therapeut en heb twee boeken geschreven: 'Ziek zijn is gezond' (Elmar) en 'Als lekker lastig is' (Ankh Hermes). Daarnaast ben ik moeder van een lieve zoon en dochter en hebben we een fantastische Spaanse zwerfhond (die vaak even komt kijken wie er aanbelt).....

 

Bereikbaarheid

U kunt dagelijks bellen, een boodschap inspreken of een emailbericht sturen. Bij langere afwezigheid wordt de praktijk waargenomen door een NVKH erkende collega-homeopaat. Telefoon: 06 47072479

 

Zorgverzekering

De meeste zorgverzekaars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van een homeopathisch consult vanuit de aanvullende verzekering. 

Een overzicht van de vergoedingen 2022 per zorgverzekeraar kunt u hier downloaden.

 

Behandelovereen- komst

In het kader van de wet Geneeskundige Behandelovereenkomst (WGBO) dient u het formulier dat u hier kunt downloaden, ingevuld en ondertekend mee te nemen.

Klachten

De klachtenprocedure is geregeld via de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en Quasir. Voor meer info verwijs ik je naar  www.rbcz.nl en www.quasir.nl.

 

Wie is deze hond?

Dit is Abel. Als drie maanden oude pup is hij gevonden op het strand van Benidorm. Via de stichting "Spaanse honden ook een kans" (SPHOEK) is hij bij ons terechtgekomen. Bij SPHOEK alleen al zitten er honderden honden te wachten op een warm nest. En SPHOEK is slechts een van de vele stichtingen die Europa heeft om zwerfhonden een nieuwe kans te geven.....

 

 

bottom of page